Oppgradering T2C til T3

Wills Wing har nå sydd sammen et kit for å oppgradere T2C til det nye T3 seilet. Oppgraderingen inkluderer nytt seil med karbon «raked» tips og speed battens. Grunnpakka inkluderer UVPX overseil og Dacron underseil i Woosh Pattern. Videre innholder pakka bearing tips montert i ytre vingerør, nye vingevaiere og nye tippspiler samt modifikasjon av 4 spiler pga forskjell på lengden fra T2C. Rammeinspeksjon og overhaling av VG systemet er også med i pakka. Se her: https://www.willswing.com/t2c-to-t3-upgrade-special/ Dette er en jobb som jeg har blitt godkjent til å gjøre av Wills Wing. Jeg kan altså ikke selge bare pakka, men er forpliktet til å gjøre jobben.

Det er jo ideelt både hvis man vil ha det nyeste nye og hvis man har en litt sliten T2C. Prisen er ca halvparten av en ny T3 og siden det er seilet og ikke ramma som blir slitt på en hangglider så lønner det seg å oppgradere fremfor å kjøpe nytt.

Prisen avhenger litt av den originale konfigurasjonen til vingen din og mye av hvilke opsjoner du eventuelt velger. Pristilbud må gis i hvert tilfelle. Jeg MÅ ha serienummeret. Står på kjølen i nesa.

Dollarkursen er høy, synker den synker prisene og vice versa.

Veiledende pris eksklusive arbeid: 51 600,- Ta kontakt for tilbud. Husk serienummeret.

Arbeid kommer på 4750,-

Mulige Opsjoner:

Seiloppgradering fra UVPXB05 Clear til UVODL06 P1/UVODL04 P3/P4 carbon tape. Veil Pris: 6 600,-

Underseil fra Dacron til UP2LXB-1 window i P6. Veil Pris: 3 650,-

12’ ACLER forkantinnlegg. Veil Pris 4 750,-

Og så kan man jo spandere på seg et nytt trekk, spiler med karbonavstiving, karbon stinger (kick-stand) etc etc. Mulighetene er mange… og dyre.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s