Ny Wills Wing forhandler i Norge

Jeg overtar forhandlerrollen for Wills Wing i Norge etter Alf Oppøyens 18 år som forhandler. Jeg er i oppstartsfasen når det gjelder media og fasiliteter, men jeg tar i mot og behandler henvendelser både når det gjelder kjøp og reparasjoner. Jeg sikter på å kunne fortsette der Alf slapp og kanskje utvide tilbudet om reparasjoner, blant annet på reparasjon av karbon styrebøyler etc.

Jeg kan kontaktes på den epostadressen og telefonnummeret som finnes på denne siden og også selvsagt også om du vil bruke mine andre kontaktmuligheter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s